Denne siden er hjemmesiden til kalligraf Bas Vlam, en ny hjemmeside kommer i forbindelse med nedleggingen av origo i løpet av høsten

Om Bas Vlam | Tidligere arbeider | Arbeider for salg | Kurs | Utstilling | Kontakt | Kalligrafisk klubb | English

Fotballboken min på TV2

Jeg fikk gleden av å snakke med Erik Thorstvedt på God Morgen Norge om fotballboken min. Den er fremdeles for salg! Pris er 500,- (pluss ev. porto) og kan bestilles ved å sende en mail til post@kalligraf.no. Kalligrafi av navn eller hilsen på tittelbladet gjør jeg gratis.

Bok om engelsk fotball: 500,-kroner, signert og skinnomslag

Jeg har fremdeles flere eksemplarer for salg av min bok om alle lag i The Football League, en side pr lag med diverse info om legender, logo, kallenavn med mer. Det tok meg tre år å skrive og male alt sammen og nå er det bare å jakte på signaturer. Noen signaturer jeg selv har klart å skaffe er på plass allerede! Det er god plass til å skrive inn egne navn, lime inn kampbilletter og så videre.
Boken er på 232 sider, A4 format og skinninnbundet og koster 500,- kroner*), navn og en liten hilsen kan kalligraferes uten merkostnad om ønskelig. Skriv til post@kalligraf.no om du er interessert.
*)ev. porto tilkommer
Bla gjennom bildeserien for å se noe av innholdet:

Bildeserie med 11 bilder — bla ved å trykke på pilene

Gårdsmarked på Utstein

Årets marked er overstått med – igjen – mange besøkende. I år gikk markedet over to dager og det ble mange hyggelige prat på mange språk og litt salg att på til!

Festningsdagene 27-28 august

Velkommen til Festningsdagene ved Bergenhus 27. og 28. august, 2016! Festningsdagene gir et stort og variert kulturhistorisk tilbud til barn og voksne i Bergen og omegn. Hovedattraksjonen er en middelalderfestival med aktiviteter og formidling av Bergens og festningens historie fra årene 1100-1500, men også nyere festningshistorie blir formidlet. Gamle håndverkstradisjonene kan prøves og beskues, blant annet kalligrafi med undertegnede.

Min bok om alle lag i the Football League kan kjøpes for 500,- kroner. Jeg kalligraferer gratis et navn og/eller en liten hilsen ved bestilling. Skriv til post@kalligraf.no eller ring 48 28 51 78 Flere bilder lenger ned på siden!

Om kaffe - igjen!

Et sitat jeg har laget i mange kalligrafiske versjoner: Denne gangen nokså nakent og med norsk oversettelse.

Priser delt ut

Onsdag 8.juni mottok Stephen Greenblatt og Sanja Bogojevic sine priser fra hhv kronprinsen og statsråden på et arrangement ved Universitetet i Bergen. Gjett hvem som hadde skrevet diplomene… Greenblatt holdt et fantastisk foredrag/takketale og Bogojevic strålte som en sol og jeg var rett og slett litt stolt!

dåpsbilde

Her er et utsnitt fra et bilde til dåpsbarnets foreldre, der jeg har kombinert ulike teknikker: penn, blekk, gouache og pastellkritt.

cover til plate

Jeg har laget coverdesignet til en plate som kom ut i januar 2016 av en Askøymusiker ved navn Dagland. Med god hjelp av min sønn Olav bak tastaturet har designet blitt ferdig til release’partyen.

Vin og poesi

Så var det på’n igjen med et bilde rundt temaet vin og vinsitater, men denne gangen på norsk. Oversettelsene er mine (fra italiensk) og bilde hentyder på en gammel fransk reklame: du pain, du vin, du boursin.

Kalligraf

Følges av 12 medlemmer.

Møt en av Norges beste kalligrafer, Bas Vlam, og se hva han gjør i sitt arbeid med kalligrafi og illustrasjoner. Mer om sonen

Origo Kalligraf er en sone på Origo. Les mer

Dette er en bit av en side fra boken min om engelsk fotball. Hele siden finner du i boken, sammen med 115 andre lag. Boken kan bestilles på post@kalligraf.no

Annonse

Nye bilder